Aparat za odstranjevanje celulita

Vakuumska terapija proti celulitu

Vakuumsko sesanje proti celulitu je tehnika lipomasaže, ki s spodbujanjem krvnega obtoka in zmanjševanjem maščobnega tkiva pomaga zmanjšati predele, na katerih se kopičijo maščobe.

Ta aparat pomaga predelom, ki se ne odzivajo na telesno vadbo!

Ta neinvazivni postopek se uporablja za preoblikovanje predelov, prizadetih s celulitom, ki se prav zaradi tega povečajo v volumnu v primerjavi s preostalim delom telesa. Ta težka področja so na splošno naslednja:

  • stegna
  • zadnjica

Ta terapija je namenjena predvsem tistim, ki trpijo zaradi zastajanja tekočine ali težav s cirkulacijo.

Kaj je vakuumsko sesanje za celulit kot zdravljenje celulita?

Vakuumsko sesanje z aparatom proti celulitu je nekirurški poseg, ki prispeva k:

  • izboljšanju videza celulita
  • spodbujanje cirkulacije
  • lajšanje manjših bolečin v mišicah
  • izboljšanje tonusa kože
  • obnavljanje sijaja kože

Kaj je oprema za vakuumsko masažo z valji?

Vakuumski aparat za masažo z valji je odlična inovativne naprava, ki so sistem za preoblikovanje telesa s posebnimi lastnostmi, ki so namenjene reševanju različnih težav, ki ljudem omogočajo temeljito nego kože in nego telesa njihovih sanj. Ta oprema je učinkovita pri oblikovanju telesa, zategovanju kože in odpravljanju celulita brez rezov, zastoja, bolečine in tveganja. Tako ga običajno uporabljajo luksuzna zdravilišča po vsem svetu.

Kakšne koristi lahko vaše stranke pridobijo z vakuumskimi masažnimi aparati?

Te naprave nudijo sproščujočo terapevtsko masažo, preusmerijo limfni sistem, spodbudijo prekrvavitev in presnovne aktivnosti po koži, zmanjšajo edeme in povrnejo popolno moč. V kombinaciji z ultrazvočno kavitacijo je učinkovit pri doseganju neverjetnih rezultatov pri oblikovanju telesa in hujšanju, izboljšanju rezultatov zmanjševanja maščobe, izvajanju limfne drenaže in napenjanju kože.
Vrste vakuumskih valjčnih masažnih sistemov

Vakuumska masažna oprema ima različne sisteme, ki ljudem nudijo veliko prednost.

Terapija masaže globokih tkiv

Če iščete znamenito oblikovanje telesa, vam lahko oprema za vakuumsko masažo z valji ponudi masažo globokih tkiv in terapijo z vakuumskimi valji. Dobro je znan tudi po zdravljenju pomarančne lupine. To močno pomaga pri preoblikovanju in rekonturi telesa, odpravi celulita ter močno izboljša elastičnost in tonus kože.

Radiofrekvenčno zdravljenje

Oprema za vakuumsko masažo z valji ima radiofrekvenčni sistem, ki se danes zaradi najboljšega zdravljenja proti staranju pogosto uporablja na trgu. Poleg tega se pogosto uporablja zaradi svoje učinkovitosti pri dvigovanju napete kože takoj po tretmaju. To se zgodi, ker radiofrekvenčni valovi prodrejo v globoka tkiva, ne da bi poškodovali zgornjo plast kože. Hitro segreje osnovna tkiva, povzroči poškodbe in sproži proces celjenja strukturnih beljakovin kože.

Ultrazvočna kavitacija

Te naprave imajo tudi ultrazvočno kavitacijo, visokotehnološko čudo za topljenje maščob. Z nizkofrekvenčnim ultrazvokom obravnava mesta maščobnih oblog, zaradi česar se maščobne membrane raztopijo in tekoča maščoba priteče v prostore med celicami. Raztopljena maščoba se nato spontano prebavi, kar povzroči zmanjšanje obsega za 1 do 4 cm že po enem tretmaju.

Limfna drenažna masaža, Vakuumska masaža

Te lastnosti so bistvene za razstrupljanje telesa po postopku oblikovanja telesa. Ti masažni sistemi povečajo krvni obtok, oskrbo s hranili in vitamini ter oksigenacijo. Poleg tega te različne vrste masaž, ki so predstavljene v teh strojih, zelo učinkovito lajšajo bolečine. Vse te masaže so zasnovane tako, da pospešijo naravne presnovne procese in čim prej odstranijo stopljeno maščobo iz telesa.

Če iščete kakovostne in učinkovite masažne sisteme, so ta vakuumska masažna oprema ekskluzivni profesionalni sistemi, ki so kot nalašč za luksuzne spa, kozmetični salon in celo za vašo osebno uporabo doma.
Kako ti stroji delujejo?

Vakuumsko masažo mora izvajati kompetenten in izkušen terapevt, saj ta neinvazivni postopek zahteva, da vam nekdo pomaga pri dvigovanju kože, ustvarjanju kožne gube in ustvarjanju pretoka krvi z uporabo opreme za vakuumsko masažo.

Z uporabo ultrazvočne kavitacije, radiofrekvence, vakuumskega valja, infrardeče svetlobe in LED tehnologij, ti stroji dosegajo izjemne rezultate, kot so bolj napeta in čvrsta koža, vitka obris telesa, zmanjšanje lokalnih maščobnih oblog, zmanjšani znaki celulita, izboljšana limfna in krvna cirkulacija, in povečan mišični tonus. Masažer bo skrbno in pravilno nastavljen z uporabo napredne tehnologije, ki omogoča prilagajanje pritiska glede na vaše potrebe telesa. Tretma je še posebej učinkovit, ker lahko cilja na nižje plasti kože – približno 6-8 milimetrov pod površino.

Scroll to Top